MIRAMAR FENT CAMES.

MIRAMAR FENT CAMES.

lunes, 7 de mayo de 2012

EN PEGO VOLVIMOS AL CUARTO PUESTO, CONTINUA EL BAILE...

En Pego volvimos a recuperar el cuarto puesto en la clasificacion por equipos y decir que en las cuatro jornadas que quedan se preve una lucha emocionantisima por esta posición dado que entre el cuarto y el séptimo están muy igualados, pero ojo que nosotros llevamos ventaja con respecto a los otros tres, así que a intentar mantener esa privilegiada posicion. Por ganas y esfuerzo seguro que no sera.
Segun los comentarios de la carrera, me han dicho de todo un poco con respecto al circuito de Pego, que si rompe piernas, un ultimo kilómetro durisimo, muchas calles estrechas pero a la vez ameno y entretenido. Lo digo porque no pude asistir por asunto de faena, entonces no lo pude presenciar en directo.De todas maneras creo que me habrá venido bien el descanso para recuperar un poco la rodilla maltrecha.
En lo deportivo espectaculares como siempre, lastima la lesión de Fernando que se tuvo que retirar en el kilómetro tres por problemas en el gemelo.Animo Fer a recuperarte que te necesitamos una barbaridad.
Nando creo que tendrá que ir a la cena de gala del circuito para recoger el trofeo, porque cada vea esta mas cerca del tercer clasificado.Pericas , Lus, Andrés y Jordi espectaculares, y el resto genial.
Lastima la no presencia de Soriano y Andrés Galán, que nos hubieran reportado un buen numero de puntos.
Así queda la clasificacion tras la quinta jornada:
1_ FRANC BENEYTO: 68046
2_ BENIDORM: 66778
3_ CAMETES: 66309
4_ MIRAMAR: 65329
5_LLEBEIG: 65284
6_SAFOR: 65088
7_DIANIUM: 64985.

VENGA NOS VEMOS SALUD Y KILÓMETROS.
ssssshhhhhhhhhssssssssss, silencio que los niños duermen.

8 comentarios:

  1. Xiquets este any Pego ma paregut durisima pero tenim la 4 plasa que es una gran alegria encara que en Ondara sera difisil de aguantar tornem a tindre baxes fortes pero no nem a donar res . kike axo pa tu estik segur que no ania ningun clup que tinga un comentalista com tu si es puntuara El maxim1400punts,cuan mirem la pagina mos fas atots com si forem guanyadors mos pasem tot el dumenge i dilluns esperan a que publiques GRASIES KIKE CHAPO.cada dia magra ser mes de este clup.SALUT Y KILOMETROS

    ResponderEliminar
  2. despres de esta carrera opine igual que dani dureta dureta encara que pa mi a estat molt be ya que eh baixat la meua marca i tambe dornarte les gracies kike per la faena que fas en la pagina i al resto que tinc que dir que sou unes PUTES MAQUINES tots el deste fastastic club anim i a pelear asta el final ANIMS A TOTS.

    ResponderEliminar
  3. Be jo crec que podem arrivar a ser tercers en el circuit de la marina.En lo deportiu jo no podre anar a Ondara,pero vaig a intentar anar a les tres restants,a mi en va agradar la cursa de Pego...Vau estar tots de 10.Ara tenim que anar a morir que podem...SALUT I KILOMETTRES.

    ResponderEliminar
  4. Bon dia equip!!!
    Respecte al circuit de Pego... al meu pareixer és molt bonic ja que no deixes de rodar pel poble i hi ha gent animant en tot moment, veus ambient, però també té, al meu pareixer un parell de pegues.
    La primera és la última pujada "trencacames", crec que està de més i no té sentit, però bé està a 500 metres de meta i... bé ahí està.
    La segona ja no es tant els carrers estrets com els pilons que hi ha per a limitar el desnivell que hi ha entre el carrer i la placeta de l'ajuntament.Segur que més d'un va tropessar amb ells (de fet en la 1ª volta Jordi i jo anavem junts i ens va faltar poc per pegar-nos-la).
    En lo personal no estic molt fi, ja que no he pogut entrenar amb regularitat desde Gata i estic tirant de lo acumulat fins aquell moment. Ara que s'han acabat els ponts i festius interminables en el restaurant espere tornar a entrenar amb regularitat per tornar a un bon nivell i poder ajudar més al club, a més de tindre una major satisfacció personal i no patir tant com en la carrera de Pego, ja que en acabar no podia ni caminar.
    Adeu i fins Ondara.
    P.D.: Per cert Kike encantat de la pàgina. Ens fas esperar massa. El diumenge per la nit o dilluns a primera hora ja estic entrant en la pàgina per veure els teus comentaris. Ja se que això és agobiar-te però també una alabança. Demostra que les cròniques que fas són genials, gràcioses, emotives i carregades d'ànims.

    GRÀCIES KIKE!!!

    ResponderEliminar
  5. Sou uns cracks, estic al·lucinat amb tots vosaltres, desde el primer fins a l´ultim, haig d´anar a veure alguna cursa, però es que no em faig l´ànim, abans encara podia anar per que sabía que anava a tardar poc en tornar a correr, però ara que se que la cosa va per a llarg, que vols que et diga, no em faig l´ànim. vaig a veure si m´acoste a la propera cursa.
    Per cert, Dani, deixa de barallar-te amb el mòbil, osti eres pitjor que un xiquet escrivint sms, em pensava que estaves escrivint en angles, ja, ja, ja.

    Bo xiquets, vos tire en falta i ara com que eixim abans amb la bici, no em puc acostar ni a pendre cafe, ara estic fent unes cames de bicicleta, que pa que.

    Salutacions i sort a Ondara.

    ResponderEliminar
  6. Molt be craks,ara aguantar este magnific lloc que tant vos a costat.
    un fort abraç.

    david hernan.

    ResponderEliminar
  7. Xiquets, MOLTES GRÀCIES!!! Per les vostres felicitacions pel meu aniversari. Vos en dec una.

    ResponderEliminar
  8. Esteu fent una volta a la marina espectacular.y aixo es merit de tot el equip, cuant falla uno dels de davant senpre estan els conpanys per ajudar en mes o meins punts.es merexeu el tercer puesto,aunque siga soles per vore al presi en traje y corbata jeje.Qui eu anava a dir que estarieu tan dalt en tan poc de tems com a club.sou En cuant la carrera de pego algo pobreta la bolsa del corredor,se que estem en crisis pero tres taronjes?????.y crec que li sobraba una volta,masa voltes per els mateixos carrers,lo unic bo de tanta volta era vore passar com una bala al super crackkkk NANDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QUE MAQUINA!!!!!!!!!!!!!! no pots imaginar nando la energia que mos dones a tots.cuant el vec passar en motive un poc mes.GRACIES!!!!!!!!!!!!!1 ens veem en Ondara.sort a tots!!!!!!!!

    ResponderEliminar